Keto dezert s jablky s karamelovou příchutí
Kód: 2Detailní popis produktu
Tento proteinový dezert s chutí jablek a karamelu doporučujeme k rychlé svačině kdykoli během dne. Potřebujete zasytit, ale zároveň se nechcete vzdát sladké pochoutky? S žádným z našich dezertů nemůžete šlápnout vedle. Díky vysokému obsahu bílkovin a sníženému množství sacharidů vám nenaruší vaši dietu.
Příprava: rozmíchejte v šejkru se 150-200 ml studené vody. Ihned konzumujte.
Složení: mléčné bílkoviny; zahušťovadlo: xantanová guma; sušená jablka (2%), jedlá sůl; aroma (maltodextrin a dextrin, obsahují slad z ječmene a lepek); emulgátor: slunečnicový lecitin; protispékavá látka: oxid křemičitý, fosforečnan vápenatý; sladidla: acesulfam K , aspartam a sukraloza; vitaminy: C, PP, E, B2, B5, B6, B1, A, B8, D3, maltodextrin; barviva: karamel, tartrazin a košenilová červeň.
Obsahuje: mléko, lepek. Obsahuje zdroj fenylalaninu, nevhodné pro osoby trpící fenylketonúrií.
Upozornění: Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny, stejně jako zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!
Šarže a minimální trvanlivost do konce: Viz údaj na sáčku.
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Francie
na 100 g | na 23 g/1 porce | |
---|---|---|
* = % referenční výživové hodnoty průměrné dospělé osoby | ||
VÝŽIVOVÉ HODNOTY | 1560 kJ/368 kcal | 359 kJ/85 kcal |
Tuky (g) | 2,4 | 0,6 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 1,6 | 0,4 |
Sacharidy (g) | 8,5 | 2 |
z toho cukry (g) | 3,1 | 0,7 |
Vláknina (g) | 0 | 0 |
Bílkoviny (g) | 77 | 17,7 |
Sůl (g) | 1,9 | 0,4 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.