Keto nugety s příchutí kuřete
Kód: 17Detailní popis produktu
Naše nugety s příchutí kuřecího masa si vás získají a díky svému složení si je můžete vychutnat i pokud úplně nefandíte masu. Nechcete si kazit linii fastfoodem, ale zbožňujete křupavé kousky nugetek, pak je tohle volba přímo pro vás.
Příprava: rozmíchejte se 40 ml studené vody, vytvarujte 2 kuličky nebo 1 steak a opečte na pánvi nebo dejte na pečící papír a pečte v troubě 15 minut při teplotě 200-220°C. Ihned konzumujte.
Složení: koncentrované bílkoviny z texturované sóji, mléčné bílkoviny, aroma (jedlá sůl, maltodextrin z brambor, cukr); zahušťovadlo: xantanová guma; mletá petrželka; emulgátor: slunečnicový lecitin; protispékavá látka: oxid křemičitý (nano); vitamíny: C, PP, E, B5, B2, B6, B1, A, B8,D3; maltodextrin.
Obsahuje: mléko, sóju.
Upozornění: Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny, stejně jako zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!
Šarže a minimální trvanlivost do konce: Viz údaj na sáčku.
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Francie
na 100 g | na 27 g/1 porce | |
---|---|---|
* = % referenční výživové hodnoty průměrné dospělé osoby | ||
VÝŽIVOVÉ HODNOTY | 1404 kJ / 332 kcal | 379 kJ / 90 kcal |
Tuky (g) | 2,5 | 0,7 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 1 | 0,2 |
Sacharidy (g) | 8,5 | 2,3 |
z toho cukry (g) | 2,7 | 0,7 |
Vláknina (g) | 9 | 2,4 |
Bílkoviny (g) | 65 | 17,5 |
Sůl (g) | 5,3 | 1,4 |
Draslík (mg) | 1170 | 315 (16%*) |
Vápník (mg) | 790 | 215 (27%*) |
Fosfor (mg) | 815 | 220 (32%*) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.