Keto omeleta s příchutí slaniny
Kód: 8Detailní popis produktu
Proteinová omeleta je ideální pro milovníky teplých snídaní a večeří. Samozřejmě si ji můžete vychutnat i k obědu. Perfektně vás zasytí, díky vysokému obsahu bílkovin, a přitom má jen minimum tuků! Keto omeletu si naplňte čímkoli jen chcete a doplňte ještě více bílkovin nebo vlákninu.
Příprava: Příprava: rozmíchejte se 120 ml studené vody a směs opékejte na pánvi s trochou oleje jako klasickou omeletu. Ihned konzumujte.
Složení: vaječný bílek a vejce v prášku, mléčné bílkoviny; aroma (strouhanka, jedlá sůl, extrakt z kvasnic, aromatický přípravek - obsahuje: lepek, mléko, sóju); jedlá sůl; aroma (maltodextrin z brambor, dextróza, rostlinný tuk; obsahuje: mléko a jeho deriváty); protispékavá látka: oxid křemičitý, fosforečnan vápenatý; zvýrazňovač chuti: glutamát, inosinát a guanylát sodný; emulgátor: slunečnicový lecitin; barvivo: tartrazin, žluť SY; vitaminy: C,PP,E,B2,B5,B6,B1,A,B8,D3, maltodextrin.
Obsahuje: vejce, mléko, lepek, sóju.
Upozornění: Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny, stejně jako zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!
Šarže a minimální trvanlivost do konce: Viz údaj na sáčku.
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Francie
na 100 g | na 28 g/1 porce | |
---|---|---|
* = % referenční výživové hodnoty průměrné dospělé osoby | ||
VÝŽIVOVÉ HODNOTY | 1654 kJ/392 kcal | 463 kJ/110 kcal |
Tuky (g) | 10,7 | 3 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 3,3 | 0,9 |
Sacharidy (g) | 6,8 | 1,9 |
z toho cukry (g) | 3,7 | 1 |
Vláknina (g) | 0 | 0 |
Bílkoviny (g) | 67 | 18,8 |
Sůl (g) | 5,9* | 1,7 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.