Keto omeleta se žampiony
Kód: 9Detailní popis produktu
Ať už říkáte omeleta, či slaná palačinka, je to bezpochyby ideální volba pro rychlou přípravu chutné snídaně, oběda či večeře. Omeletu se sušenými žampiony si můžete potřít oblíbenou pomazánkou a naplnit šunkou či zeleninou, dle vaší chuti.
Příprava: Příprava: rozmíchejte se 120 ml studené vody a směs opékejte na pánvi s trochou oleje jako klasickou omeletu. Ihned konzumujte.
Složení: vaječný bílek a vejce v prášku, mléčné bílkoviny; aroma (strouhanka, jedlá sůl, extrakt z kvasnic, aromatický přípravek - obsahuje: lepek, mléko, sóju); jedlá sůl; aroma (maltodextrin z brambor, dextróza, rostlinný tuk; obsahuje: mléko a jeho deriváty); práškový tavený sýr (0,5%)(obsahuje: mléko); protispékavá látka: oxid křemičitý, fosforečnan vápenatý; zvýrazňovač chuti: glutamát, inosinát a guanylát sodný; emulgátor: slunečnicový lecitin; barvivo: tartrazin, žluť SY; vitaminy: C,PP,E,B2,B5,B6,B1,A,B8,D3, maltodextrin.
Obsahuje: vejce, mléko, lepek, sóju.
Upozornění: Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny, stejně jako zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!
Šarže a minimální trvanlivost do konce: Viz údaj na sáčku.
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Francie
na 100 g | na 27 g/1 porce | |
---|---|---|
* = % referenční výživové hodnoty průměrné dospělé osoby | ||
VÝŽIVOVÉ HODNOTY | 1691 kJ/401 kcal | 457 kJ/108 kcal |
Tuky (g) | 11,7 | 3,2 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 3,5 | 1 |
Sacharidy (g) | 5,7 | 1,5 |
z toho cukry (g) | 3,3 | 0,9 |
Vláknina (g) | 0 | 0 |
Bílkoviny (g) | 68 | 18,4 |
Sůl (g) | 5,6 | 1,5 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.